
Οδηγίες
- Σε ένα μεγάλο μπολ, τοποθετούμε τη ρόκα Bonduelle και τη σαλάτα lattughino Bonduelle
- Ζεσταίνουμε 1 1/2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά
- Προσθέτουμε τα μήλα και το κρεμμύδι shallot και σοτάρουμε 5 λεπτά
- Προσθέτουμε τα κάστανα και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για 1 λεπτό
- Σβήνουμε με το ξύδι
- Αφαιρούμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο
- Αλατοπιπερώνουμε
- Ρίχνουμε το μείγμα του κάστανου πάνω από το μείγμα της ρόκας
Συστατικά
- 6 φλυτζάνια ρόκα Bonduelle
- 3 φλυτζάνια lattughino Bonduelle
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 ½ μέτρια μήλα Granny Smith, ξεφλουδισμένα, χωρίς πυρήνα, κομμένα σε κύβους
- ¾ φλυτζάνι κρεμμύδι shallot σε λεπτές φέτες
- ½ φλυτζάνι κάστανα προβρασμένα Roger Descours – Concepts Fruits χοντροκομμένα
- 3 κ.σ. ξύδι
- ½ κ.σ. λάδι
Κανένα σχόλιο