ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΜΗΛΟ

Οδηγίες

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, τοποθετούμε τη ρόκα Bonduelle και τη σαλάτα lattughino Bonduelle
  2. Ζεσταίνουμε 1 1/2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά
  3. Προσθέτουμε τα μήλα και το κρεμμύδι shallot και σοτάρουμε 5 λεπτά
  4. Προσθέτουμε τα κάστανα και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για 1 λεπτό
  5. Σβήνουμε με το ξύδι
  6. Αφαιρούμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο
  7. Αλατοπιπερώνουμε
  8. Ρίχνουμε το μείγμα του κάστανου πάνω από το μείγμα της ρόκας

Συστατικά

  • 6 φλυτζάνια ρόκα Bonduelle
  • 3 φλυτζάνια lattughino Bonduelle
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 ½ μέτρια μήλα Granny Smith, ξεφλουδισμένα, χωρίς πυρήνα, κομμένα σε κύβους
  • ¾ φλυτζάνι κρεμμύδι shallot σε λεπτές φέτες
  • ½ φλυτζάνι κάστανα προβρασμένα Roger Descours – Concepts Fruits χοντροκομμένα
  • 3 κ.σ. ξύδι
  • ½ κ.σ. λάδι

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.