ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΑΛΑΤΑ ΡΟΚΑ ΜΕ ΠΑΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Οδηγίες

  1. Κόβουμε σε κύβους το παντζάρι και σπάμε τα καρύδια, ώστε να έχουμε έτοιμη την ψίχα.
  2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη ρόκα, το κομμένο παντζάρι και τη ψίχα καρυδιού.
  3. Προσθέτουμε το dressing της επιλογής μας, ελαιόλαδο και αλάτι.

Συστατικά

  • 500γρ παντζάρια προβρασμένα Cormoreche
  • 200γρ ρόκα Bonduelle
  • 20γρ καρύδια
  • Ξύδι μπαλσάμικο ή dressing vinaigrette
  • Ελαιόλαδο

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.