Οδηγίες

  1. Ανακατεύουμε καλά το ελαιόλαδο με το βαλσάμικο, τη μουστάρδα, το μέλι και το αλάτι.
  2. Ψιλοκόβουμε το καρύδι και κόβουμε σε φέτες το μήλο.
  3. Τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο το σπανάκι baby Bonduelle, από πάνω ρίχνουμε το καρύδι, το μήλο και τη λιαστή τομάτα.
  4. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε.

Συστατικά

  •  200γρ ψίχα καρυδιού
  • 1 μήλο
  • 150γρ σπανάκι baby Bonduelle
  • 50γρ λιαστή τομάτα
  • 1 κ.σ. βαλσάμικο
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ μουστάρδα απαλή
  • 1 κ.σ. μέλι
  • Αλάτι
Tip

Προσθέστε κύβους από το κασέρι αρεσκείας σας.

 

Που μπορώ να βρω το Σπανάκι baby 150γρ Bonduelle;
  • ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
  • ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑΚΗ/ANTONIA’S PRIVE
  • ΣΜΑΤΣΗ/NORA’S DELI

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *