
Οδηγίες
- Ανακατεύουμε καλά το ελαιόλαδο με το βαλσάμικο, τη μουστάρδα, το μέλι και το αλάτι.
- Ψιλοκόβουμε το καρύδι και κόβουμε σε φέτες το μήλο.
- Τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο το σπανάκι baby Bonduelle, από πάνω ρίχνουμε το καρύδι, το μήλο και τη λιαστή τομάτα.
- Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε.
Συστατικά
- 200γρ ψίχα καρυδιού
- 1 μήλο
- 150γρ σπανάκι baby Bonduelle
- 50γρ λιαστή τομάτα
- 1 κ.σ. βαλσάμικο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ μουστάρδα απαλή
- 1 κ.σ. μέλι
- Αλάτι
Tip
Προσθέστε κύβους από το κασέρι αρεσκείας σας.
Που μπορώ να βρω το Σπανάκι baby 150γρ Bonduelle;
- ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
- ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑΚΗ/ANTONIA’S PRIVE
- ΣΜΑΤΣΗ/NORA’S DELI
Κανένα σχόλιο