Η Galitel στην Πρώτη Γραμμή της Γαστρονομικής Καινοτομίας

Το πρόσφατο ταξίδι μας στο Παρίσι, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Let’s EAT – European Authentic Taste”, υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση της Galitel στη γαστρονομική τελειότητα. Μέσω της Ευρωπαϊκής αυτής πρωτοβουλίας, προωθούμε τη συγχώνευση των παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων με τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις και φέρνουμε στο προσκήνιο μοναδικές γευστικές εμπειρίες από τη χώρα μας.

Τι Είναι το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Let’s EAT – European Authentic Taste”
Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Let’s EAT – European Authentic Taste” είναι μια εκστρατεία που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στοχεύει στην αύξηση της κατανάλωσης φρέσκων φρούτων όπως ροδάκινα και νεκταρίνια, ακτινίδια, κεράσια και μήλα, καθώς και αλλαντικών, ως μέρος μιας ισορροπημένης, νόστιμης διατροφής που προωθείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Διευθύνεται από κοινού από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ελλάδος και το Istituto Valorizzazione Salumi Italiani (IVSI) στην Ιταλία.

Επίσκεψη στο Le Cordon Bleu Paris: Μια μοναδική εμπειρία
Το αποκορύφωμα της παρουσίας μας στο Παρίσι ήταν η επίσκεψη στη διάσημη σχολή Le Cordon Bleu Paris, το όνομα της οποίας έχει καταστεί συνώνυμο της γαστρονομικής υπεροχής. Η εμπειρία αυτή δεν ήταν απλώς μια επίσκεψη, αλλά ένα συναρπαστικό ταξίδι σε έναν κόσμο νέων γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήσαμε πολύτιμες γνώσεις για τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις και τεχνικές, εμπλουτίζοντας τις ιδέες μας για νέες συνεργασίες και εμπνέοντας τις μελλοντικές μας γαστρονομικές δημιουργίες.

Γεφύρωση πολιτισμών μέσω της γαστρονομικής καινοτομίας
Η συνεργασία μας με το Le Cordon Bleu Paris αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο. Αντιπροσωπεύει μια συγχώνευση πολιτισμών, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις. Μέσω της συνεργασίας αυτής, ο στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε τις γευστικές εμπειρίες στην ελληνική γαστρονομική αγορά στο άμεσο μέλλον.

Καινοτόμες γαστρονομικές εμπειρίες στην Ελλάδα
Στη Galitel πιστεύουμε ότι η συγχώνευση παραδοσιακών και νέων γεύσεων που προωθείται στην Ευρώπη θα φέρει νέες δυνατότητες για συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση σε μια σειρά από μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στη χώρα μας. Γι’ αυτό, η Galitel θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς την προώθηση των καλύτερων φρέσκων προϊόντων από τη χώρα μας στην Ευρώπη.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα “Let’s EAT – European Authentic Taste”, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:
Email: info@galitel.gr
Τηλ: 210 6254023

Για περισσότερες ενημερώσεις και τα τελευταία μας νέα, ακολουθήστε μας στα social media.
Facebook: https://www.facebook.com/galitel.gr
Instagram: https://www.instagram.com/galitel.gr/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/galitel/

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *