Η Galitel Παρουσιάζει τη Σειρά Προϊόντων Naked Avocado

Η Galitel, πάντα στην πρώτη γραμμή της διατροφικής καινοτομίας, εισάγει ένα πρωτοποριακό προϊόν στην ελληνική αγορά: το Naked Avocado! Η νέα αυτή σειρά προϊόντων έχει δημιουργηθεί για να βελτιώσει την ευκολία και την ποιότητα της κατανάλωσης των αγαπημένων μας αβοκάντο, αντιμετωπίζοντας επίσης ουσιαστικά την πρόκληση της σπατάλης τροφίμων.

Το Naked Avocado είναι μοναδικό στην κατηγορία του. Διατίθεται προ-ξεφλουδισμένο και χωρίς κουκούτσι, προσφέροντας έτσι το καλύτερο μέρος του φρούτου με ελάχιστη προσπάθεια. Η διαφανής συσκευασία του επιτρέπει στους καταναλωτές να βλέπουν ακριβώς τι αγοράζουν, μηδενίζοντας το ρίσκο των υπερώριμων ή χαλασμένων φρούτων εσωτερικά και μειώνοντας σημαντικά τη σπατάλη της τροφής.

Επιπλέον, το Naked Avocado παρασκευάζεται με επεξεργασία υψηλής πίεσης (HPP), η οποία όχι μόνο διατηρεί την κρεμώδη υφή και την πλούσια γεύση του φρούτου, αλλά επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του – από το σύνηθες χρονικό διάστημα ιδανικής ωρίμανσης των 2-3 ημερών σε 15 ημέρες! Η μέθοδος διασφαλίζει επίσης ότι το αβοκάντο διατηρεί τη θρεπτική του αξία για περισσότερο χρόνο και εγγυάται την ασφάλεια της τροφής, εξουδετερώνοντας τα μικρόβια.

Τα Naked Avocado διατίθενται σε τέσσερις τύπους:

  • μισά αβοκάντο
  • αβοκάντο σε κύβους
  • ήπιο γουακαμόλε
  • πικάντικο γουακαμόλε.

Η σειρά προϊόντων Naked Avocado είναι ιδανική για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για την προετοιμασία του αγαπημένου τους φρούτου, για επαγγελματίες σεφ που θέλουν μια γρήγορη αλλά ολόφρεσκη λύση στις δημιουργίες τους, και φυσικά για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Αποτελεί επίσης μια πλήρως ευέλικτη επιλογή, αφού ανάλογα με το προϊόν, η σειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, smoothies ή ως επικάλυψη σε φρυγανισμένο τοστ.

Με την αποκλειστική εισαγωγή του Naked Avocado, η Galitel επεκτείνει τη δέσμευσή της στη διατροφική καινοτομία και στην ποιότητα της διατροφής του Έλληνα καταναλωτή.

Το Naked Avocado είναι ήδη διαθέσιμο στα εξής delicatessen καταστήματα:

  • Nora’s Deli (Αθήνα)
  • Balaskas Delicatessen (Γλυφάδα)
  • Antonia’s Privé (Κηφισιά)
  • Φρουτεμπορική Μυλωνάς (Γλυφάδα, Κηφισιά, Άνοιξη, Ηράκλειο)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Naked Avocado και για πωλήσεις χονδρικής, επικοινωνήστε μαζί μας.

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *