Η Galitel Περήφανη Χορηγός του Aegean Rugby Festival

Η Galitel είναι περήφανη χορηγός του φετινού Aegean Rugby Festival στα Χανιά, που ετοιμάζεται για την τρίτη του συναρπαστική χρονιά.

Η διοργάνωση θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 10 Ιουνίου 2024 και υπόσχεται μια εντυπωσιακή επίδειξη αθλητισμού και ευγενούς άμιλλας. Συνολικά δώδεκα ομάδες Γυναικών και Ανδρών θα διεκδικήσουν τους τίτλους του Rugby 7’s Aegean Winner και του Beach Rugby Aegean Winner.

Η συνεχής υποστήριξη της Galitel στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ράγκμπι είναι γνωστή στην ευρεία κοινότητα του αθλήματος. Η φετινή μας χορηγία στο Aegean Rugby Festival είναι μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσής μας να προάγουμε το αθλητικό πνεύμα στα πιο αυθεντικά του επίπεδα.

Το φετινό πρόγραμμα στα Χανιά ξεκινά με ένα θερμό καλωσόρισμα, που περιλαμβάνει ένα “Welcome Pack” για κάθε αθλητή, με είδη πρώτης ανάγκης όπως φρέσκα φρούτα, εμφιαλωμένο νερό και μπλουζάκι τουρνουά. Το βασικό μέρος της διοργάνωσης ξεκινά με συναρπαστικούς αγώνες Rugby 7 στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων και ολοκληρώνεται με αγώνες ράγκμπι στην παραλία. Το αποκορύφωμα του τριημέρου είναι το μεγάλο πάρτι λήξης!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο με πολύ ράγκμπι και άφθονο γλέντι στην όμορφη Κρήτη!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.