Ακολουθεί απόσπασμα από την επιστολή της ομάδας “Μπορούμε” προς την εταιρεία μας

Αγαπητοί συνεργάτες,

… θα θέλαμε να σας εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες για τη συνεργασία και την ουσιαστική συμβολή σας στο έργο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017.
Είναι μεγάλη μας χαρά που είστε μέρος αυτής της συλλογικής προσπάθειας, χάρη στην οποία το 2017 σώσαμε & προσφέραμε συνολικά 7.467.435 μερίδες φαγητό σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και φέτος στην πρωτοβουλία «Αυτοκόλλητο του Μπορούμε», που έχουμε δημιουργήσει ως ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής επιλεγμένων συνεργατών μας στο δίκτυο διάσωσης & προσφοράς τροφίμων.

Το αυτοκόλλητο πιστοποιεί την εκ μέρους σας έμπρακτη στήριξη στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και στην αύξηση της επισιτιστικής προσφοράς. Με τον τρόπο αυτό επικοινωνείτε τη δράση αυτή κοινωνικής σας προσφοράς, και ταυτόχρονα συμβάλλετε στην ευρύτερη διάδοση του μηνύματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη».

Σας αποστέλλουμε συνημμένο το αρχείο για το ηλεκτρονικό αυτοκόλλητο, το οποίο μπορεί να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα σας, καθώς και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας.

Εφόσον επιθυμείτε να λάβετε (χωρίς καμία επιβάρυνση από μέρους σας) και το εκτυπωμένο αυτοκόλλητο, παρακαλούμε ενημερώστε μας σε ποια ταχυδρομική διεύθυνση θα θέλατε να αποσταλεί.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Μπορούμε

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.