Η Galitel Χορηγός στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των Attica Springboks

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ήταν πραγματικά παρόν στον Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Χορό της Attica Springboks που διοργανώθηκε με τη χορηγία της Galitel. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό Eleon Loft στις αρχές του μηνός και αποτέλεσε έναν τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας, γαστρονομίας και αθλητικού πνεύματος.

Galitel: Ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της γεύσης

Η Galitel εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα τις έτοιμες, ολόφρεσκες, πλυμένες σαλάτες της Bonduelle, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα στην κατηγορία των προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η δέσμευση της Galitel στην ποιοτική διατροφή του Έλληνα καταναλωτή εκτείνεται όμως πέρα από τις σαλάτες. Τα τελευταία χρόνια, μέσω του “Delinest”, του ηλεκτρονικού της delicatessen, η Galitel μάς έχει μυήσει σ’ έναν εντυπωσιακό κόσμο γαλλικών γκουρμέ λιχουδιών, όπως το φουά γκρα, το χαβιάρι, η σαμπάνια και εκλεκτά κρασιά.

Συνδυάζοντας το ράγκμπι με το γκουρμέ φαγητό

Εδώ και πολλά χρόνια, η Galitel στηρίζει εμπράκτως τον ερασιτεχνικό σύλλογο ράγκμπι Attica Springboks στη δυναμική του παρουσία στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η συνεργασία αυτή έχει τις ρίζες της σε άλλη μια δέσμευση της Galitel, αυτή της προώθησης των Ιδεών της ευγενούς άμιλλας και του ομαδικού πνεύματος. Έτσι, η εταιρεία δεν μπορούσε να απουσιάζει από την καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου στο Eleon Loft. Σε μια ξεχωριστή βραδιά, γιορτάσαμε το αγαπημένο μας άθλημα αλλά και την πλούσια κουλτούρα γεύσεων από τη Γαλλία.

Ένα μοναδικό μενού

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν αναμφίβολα ο εξαιρετικός μπουφές που δημιούργησε ο Executive Chef Jean Yves Carattoni και η ομάδα του. Χρησιμοποιώντας τη γκάμα προϊόντων που εισάγει στην Ελλάδα η Galitel, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από φρέσκες σαλάτες, γκουρμέ κρέατα, μοναδικά γαλλικά τυριά και αποκλειστικά κρασιά από το The Delinest. Κάθε ξεχωριστό πιάτο ήταν και μια απόδειξη της άριστης ποιότητας που αντιπροσωπεύει με τις εισαγωγές της η Galitel και της απολαυστικής πολυπλοκότητας της γαλλικής γαστρονομίας.

Η αίσθηση της Κοινότητας και η Ποιότητα μαζί!

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Attica Springboks ήταν μια γιορτή της αίσθησης της κοινότητας, του αθλητισμού και των καλύτερων πραγμάτων στη ζωή. Η χορηγία της Galitel συμβολίζει τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και στην υποστήριξή μας προς την ομαδικότητα. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές αυτής της μοναδικής βραδιάς και προσβλέπουμε ήδη στην επόμενη!

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *