Εισαγωγή & Εξαγωγή

Διανομή νωπών & ξηρών προϊόντων

ΓΑΛΙΤΕΛ ΑΕ – Το όραμα!

_

Είμαστε οι ειδικοί στη Διατροφή και στη Γεύση

Η Galitel Α.Ε. είναι εμπορική εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής νωπών προϊόντων με πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εξειδικεύεται στη διανομή φρούτων, λαχανικών, συσκευασμένων φρεσκοκομμένων σαλατών Bonduelle και άλλων αγροδιατροφικών προϊόντων στην πλειοψηφία των ελληνικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Δραστηριοποιείται ως αποκλειστικός εισαγωγέας των φρεσκοκομμένων σαλατών Bonduelle στην Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια (κυρίως φρέσκες σαλάτες έτοιμες για κατανάλωση) και τα τελευταία χρόνια διαθέτει στην Ελληνική αγορά και τις βιολογικές σαλάτες της Bonduelle Βe!Bio., ενώ παράλληλα εισάγει γαλλικά προϊόντα Gourmet για εφοδιασμό στην ελληνική αγορά.

Η Galitel Α.Ε. δραστηριοποιείται, επίσης στην εξαγωγή ελληνικών προϊόντων. Μέσω της συνεργασίας με Έλληνες παραγωγούς εξάγει τα ακόλουθα προϊόντα κυρίως στην Ευρώπη:

Εισαγωγή & Εξαγωγή Διανομή νωπών & ξηρών προϊόντων
  • Φρέσκα φρούτα και λαχανικά (π.χ. ακτινίδια, πορτοκάλια, κεράσια, σταφύλια, σπαράγγια κ.λπ.)
  • Τυρί (Φέτα)
  • Ελιές και ελαιόλαδο
  • Εκλεκτά φρέσκα ή ξηρά προϊόντα

Συνεχής αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων.

Χωρίς καμία παραχώρηση στην ποιότητα, η επιλογή όλων των προϊόντων γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχεται συνεχής εξασφάλιση της άριστης ποιότητας και ιχνηλασιμότητας, πάντοτε με πλήρη συμμόρφωση με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και είναι πιστοποιημένη κατά lSO 9001:2015 και lSO 2200. Επίσης, λόγω των βιολογικών προϊόντων που διακινεί έχει βιολογική πιστοποίηση από την ελληνική εταιρεία πιστοποίησης βιολογικών ΔΗΩ.

Εισαγωγή & Εξαγωγή Διανομή νωπών & ξηρών προϊόντων

Η εμπειρία και το κύρος που έχει αποκτηθεί κατά τη μακροχρόνια παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά σε συνεργασία με μεγάλους οίκους παραγωγής προϊόντων, η αλλαγή του τρόπου ζωής και των διατροφικών συνηθειών, η ανάμειξη διαφορετικών πληθυσμών, τα ταξίδια, προάγουν στο να απευθυνθεί στον επαγγελματία και καταναλωτή που θέλει να ανακαλύπτει καινούργιες γεύσεις.

Στόχος είναι να ικανοποιούνται όλες αυτές οι νέες απαιτήσεις.

Ύψιστος σκοπός είναι η άψογη προσωπική επικοινωνία με τον πελάτη, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση στην απόλυτη σχέση «Ποιότητα- Οικονομία- Εξυπηρέτηση».

Η εταιρεία Galitel Α.Ε. είναι διαθέσιμη να εξυπηρετήσει την κάθε εξεζητημένη ανάγκη και οποιαδήποτε απαίτηση με ευελιξία ως προς τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Η μεταφορά και διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται με ιδιόκτητα Φ.Ι.Χ. ψυγεία, ώστε να διατηρούνται τα προϊόντα φρέσκα μέχρι τη στιγμή της παράδοσης.

ΓΑΛΙΤΕΛ ΑΕ – Συνεργασίες

_
Bonduelle
167 χρόνια η εταιρεία Bonduelle διαπρέπει στην παραγωγή φρέσκων προϊόντων μαναβικής, τόσο στον τομέα των φρεσκοκομμένων και έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών, όσο και στα κατεψυγμένα και κονσερβοποιημένα της προϊόντα.
website
Daregal
Πριν 44 χρόνια η εταιρεία Daregal δημιούργησε τα πρώτα IQF κατεψυγμένα αρωματικά βότανα. Η εταιρεία συνεχίζει να πολλαπλασιάζει τις γεύσεις , να τολμά το συνδυασμό αρωμάτων και να επενδύει σε προηγμένες τεχνολογίες.
website
Dynamis
Για τους Elodie και Markus Zeiher, τα οργανικά είναι μια φιλοσοφία παρά μια αγορά. Για περισσότερα από 30 χρόνια, έχουν αφιερωθεί στη διατήρηση της φύσης και στην παροχή υγιεινών τροφίμων. Το αποτέλεσμα ... Η Dynamis έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους Γάλλους χονδρεμπόρους βιολογικών φρούτων και λαχανικών.
website
Jardins Du Midi
Η Jardins du Midi εγγυάται την ασφάλεια των προϊόντων και τις σωστές συνθήκες παραγωγής τους. Η οπτική ποιότητα, η τήρηση της βαθμονόμησης και η άριστη επικοινωνίας είναι τα βασικά συστατικά για την επιτυχία τους.
Cormoreche
Η οικογένεια Cormoreche παράγει παντζάρια για 3 γενιές βόρεια της Λυών. Όλη η διαδικασία, δηλαδή η βράση, το κόψιμο και η συσκευασία πραγματοποιούνται από αυτούς. Η προηγμένη τεχνολογία και ο περιβαλλοντικός σεβασμός, τους προσέφερε το σήμα Rouge Tonic.
website
Corsiglia
Η παράδοση στην τελειότητα από το 1896. Ειδικεύονται στην παραγωγή και πώληση ζαχαρωδών κάστανων, σιροπιασμένα κάστανα, πάστα και κρέμα κάστανου. Η επιλογή των συστατικών είναι αυστηρή: όλοι οι καρποί είναι από το Τορίνο ή τη Νάπολη.
website
Halls
Το ταξίδι ξεκίνησε το 1890 από μια οικογένεια με σκοπό να χτίσει μια επιχείρηση ακεραιότητας φρέσκων προϊόντων Σήμερα, εξακολουθούν να είναι παθιασμένοι, γιατί οι κοινοτικές πρωτοβουλίες και η βιώσιμη γεωργία αποτελούν μέρος του DNA τους από την αρχή.
website
Terr'Loire
Η Rocal ιδρύθηκε το 1980 και έκτοτε επεξεργάζεται και συσκευάζει παντζάρια υπό κενό για καταναλωτές και επαγγελματίες. H εταιρεία Terr'Loire επέτρεψε τη βελτιωμένη διανομή σε πελάτες και σούπερ μάρκετ.
website
Infuseo
Infuséo: μια ιδέα που γεννήθηκε από την ελεύθερη κατάδυση! Συνδυάζει τα οφέλη των φρέσκων φρούτων και λαχανικών με το καλύτερο ρόφημα για τον οργανισμό: το νερό.
website

ΓΑΛΙΤΕΛ ΑΕ – Οι πελάτες

_

Πελάτες της εταιρείας Galitel Α.Ε. είναι μεγάλες αλυσίδες super market, delicatessen καταστήματα και εταιρείες HO.RE.CA.