Galitel

Εισαγωγή & Εξαγωγή

Διανομή νωπών & ξηρών προϊόντων

ΓΑΛΙΤΕΛ ΑΕ – Το όραμα!

_

Είμαστε οι ειδικοί στη Διατροφή και στη Γεύση

Η Galitel Α.Ε. είναι εμπορική εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής νωπών προϊόντων με πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εξειδικεύεται στη διανομή φρούτων, λαχανικών, συσκευασμένων φρεσκοκομμένων σαλατών Bonduelle και άλλων αγροδιατροφικών προϊόντων στην πλειοψηφία των ελληνικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Δραστηριοποιείται ως αποκλειστικός εισαγωγέας των φρεσκοκομμένων σαλατών Bonduelle στην Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια (κυρίως φρέσκες σαλάτες έτοιμες για κατανάλωση) και τα τελευταία χρόνια διαθέτει στην Ελληνική αγορά και τις βιολογικές σαλάτες της Bonduelle Βe!Bio., ενώ παράλληλα εισάγει γαλλικά προϊόντα Gourmet για εφοδιασμό στην ελληνική αγορά.

Η Galitel Α.Ε. δραστηριοποιείται, επίσης στην εξαγωγή ελληνικών προϊόντων. Μέσω της συνεργασίας με Έλληνες παραγωγούς εξάγει τα ακόλουθα προϊόντα κυρίως στην Ευρώπη:

  • Φρέσκα φρούτα και λαχανικά (π.χ. ακτινίδια, πορτοκάλια, κεράσια, σταφύλια, σπαράγγια κ.λπ.)
  • Τυρί (Φέτα)
  • Ελιές και ελαιόλαδο
  • Εκλεκτά φρέσκα ή ξηρά προϊόντα

Συνεχής αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων.

Χωρίς καμία παραχώρηση στην ποιότητα, η επιλογή όλων των προϊόντων γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχεται συνεχής εξασφάλιση της άριστης ποιότητας και ιχνηλασιμότητας, πάντοτε με πλήρη συμμόρφωση με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και είναι πιστοποιημένη κατά lSO 9001:2015 και lSO 2200. Επίσης, λόγω των βιολογικών προϊόντων που διακινεί έχει βιολογική πιστοποίηση από την ελληνική εταιρεία πιστοποίησης βιολογικών ΔΗΩ.

Η εμπειρία και το κύρος που έχει αποκτηθεί κατά τη μακροχρόνια παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά σε συνεργασία με μεγάλους οίκους παραγωγής προϊόντων, η αλλαγή του τρόπου ζωής και των διατροφικών συνηθειών, η ανάμειξη διαφορετικών πληθυσμών, τα ταξίδια, προάγουν στο να απευθυνθεί στον επαγγελματία και καταναλωτή που θέλει να ανακαλύπτει καινούργιες γεύσεις.

Στόχος είναι να ικανοποιούνται όλες αυτές οι νέες απαιτήσεις.

Ύψιστος σκοπός είναι η άψογη προσωπική επικοινωνία με τον πελάτη, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση στην απόλυτη σχέση «Ποιότητα- Οικονομία- Εξυπηρέτηση».

Η εταιρεία Galitel Α.Ε. είναι διαθέσιμη να εξυπηρετήσει την κάθε εξεζητημένη ανάγκη και οποιαδήποτε απαίτηση με ευελιξία ως προς τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Η μεταφορά και διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται με ιδιόκτητα Φ.Ι.Χ. ψυγεία, ώστε να διατηρούνται τα προϊόντα φρέσκα μέχρι τη στιγμή της παράδοσης.

ΓΑΛΙΤΕΛ ΑΕ – Συνεργασίες

_
Bonduelle
167 χρόνια η εταιρεία Bonduelle διαπρέπει στην παραγωγή φρέσκων προϊόντων μαναβικής, τόσο στον τομέα των φρεσκοκομμένων και έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών, όσο και στα κατεψυγμένα και κονσερβοποιημένα της προϊόντα.
website
Daregal
Πριν 44 χρόνια η εταιρεία Daregal δημιούργησε τα πρώτα IQF κατεψυγμένα αρωματικά βότανα. Η εταιρεία συνεχίζει να πολλαπλασιάζει τις γεύσεις , να τολμά το συνδυασμό αρωμάτων και να επενδύει σε προηγμένες τεχνολογίες.
website
Bigard
``Όταν είστε περήφανοι για μια οικογένεια προϊόντων, είστε ακόμα πιο υπερήφανοι για να βάλετε το οικογενειακό σας όνομα εκεί``. Lucien Bigard, ιδρυτής της ομάδας Bigard, 1974
website
Jardins Du Midi
Η Jardins du Midi εγγυάται την ασφάλεια των προϊόντων και τις σωστές συνθήκες παραγωγής τους. Η οπτική ποιότητα, η τήρηση της βαθμονόμησης και η άριστη επικοινωνίας είναι τα βασικά συστατικά για την επιτυχία τους.
Cormoreche
Η οικογένεια Cormoreche παράγει παντζάρια για 3 γενιές βόρεια της Λυών. Όλη η διαδικασία, δηλαδή η βράση, το κόψιμο και η συσκευασία πραγματοποιούνται από αυτούς. Η προηγμένη τεχνολογία και ο περιβαλλοντικός σεβασμός, τους προσέφερε το σήμα Rouge Tonic.
website
Corsiglia
Η παράδοση στην τελειότητα από το 1896. Ειδικεύονται στην παραγωγή και πώληση ζαχαρωδών κάστανων, σιροπιασμένα κάστανα, πάστα και κρέμα κάστανου. Η επιλογή των συστατικών είναι αυστηρή: όλοι οι καρποί είναι από το Τορίνο ή τη Νάπολη.
website
Comexa
Το όραμα του Dr. Hans Merensky, καθοδήγησε την εταιρεία Comexa τα τελευταία 70 χρόνια να έχει το πάθος για τη σωστή ποιότητα των προιόντων και να προσφέρει επιλεγμένα αβοκάντο και άλλα εξωτικά φρούτα, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του καταναλωτή.
website
Cerno
Για 30 χρόνια, η COOP CERNO έχει συνεργασία περίπου με 500 παραγωγούς και προωθεί τη Δραστηριότητα Καρυδιού με 2300 εκτάρια οπωρώνες στην ευρύτερη Νοτιοδυτική Γαλλία, 10000 m2 εργοστασίων, 2 εργοστάσια μεταποίησης και συσκευασίας και 1 μονάδα πυρόλυσης.
website

ΓΑΛΙΤΕΛ ΑΕ – Οι πελάτες

_

Πελάτες της εταιρείας Galitel Α.Ε. είναι μεγάλες αλυσίδες super market, delicatessen καταστήματα και εταιρείες HO.RE.CA.

Έχετε Ερωτήσεις?

Καλέστε στο: +30 210 62 54 023

Εξαγωγές

Εξαγωγές

_

Μετά την οικονομική κρίση παρουσιάστηκε μεγάλη βελτίωση του ελληνικού γεωργικού τομέα και αυξήθηκε η εμπειρία μας, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η επέκταση της εταιρείας ΓΑΛΙΤΕΛ ΑΕ στην εξαγωγική δραστηριότητα με τα γεωργικά και παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα. Δημιουργήθηκαν συνεργασίες με πολλούς παραγωγούς, αλλά και συσκευαστήρια. Ο ρόλος της εταιρείας ΓΑΛΙΤΕΛ ΑΕ είναι να ανταποκρίνεται σε όλα τα αιτήματα και τις προδιαγραφές / μεγέθη / συσκευασία / τιμή που απαιτούνται από τον πελάτη, ενώ παράλληλα αποτελεί το “πρόσωπο επαφής” για λογαριασμό του παραγωγού –εξαγωγέα.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

_

Η Galitel Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε παντζάρια της Cormoreche, κρεμμύδια και σκόρδα της Jardins Du Midi, αβοκάντο ωριμασμένα της Comexa, είδη ζαχαροπλαστικής της Corsiglia, κ.α.

Βιολογικά
bonduelle-logo

Βιολογικά

_

Για τον καταναλωτή που προτιμάει τα βιολογικά προϊόντα. Σαλάτες, νωπά φρούτα και λαχανικά με πιστοποίηση της ΔΗΩ.

Μυρωδικά Κατεψυγμένα

Μυρωδικά Κατεψυγμένα

_

Η Νο1 εταιρεία κατεψυγμένων μυρωδικών Darégal εργάζεται για την επιλογή και τη διατήρηση των διαφόρων ποικιλιών αρωματικών φυτών.

myrodika-frozen-daregal
Κρέας
meat-cat

Κρέας

_

Εκλεκτά κρέατα της Bigard εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης σε όλες τις μορφές του για όλα τα γούστα.

Σαλάτες

Σαλάτες

_

Αποκλειστικός εισαγωγέας στις φρεσκοκομμένες σαλάτες Bonduelle. Σαλάτες πλυμένες και κομμένες, έτοιμες προς κατανάλωση.

salates