Το Σάββατο 30/11 και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, η εταιρεία Galitel συμμετείχε με χορηγία Bonduelle Σαλατών στο “Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ 2019”.

Τη δράση αυτή διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Co. As.It. (Σύλλογος Αλληλοβοήθειας Ιταλών Ελλάδας) σε συνεργασία με τους θεσμικούς εκπροσώπους της Ιταλίας στη χώρα μας, όπως η Πρεσβεία της Ιταλίας και το Προξενικό δίκτυο. Ο Σύλλογος εδώ και σαράντα χρόνια έχει θέσει τα θεμέλια για την οικονομική υποστήριξη και τη φροντίδα των ιταλικών οικογενειών που διαμένουν στην Ελλάδα και οι οποίες βρίσκονται σε κατάσταση απόλυτης ανάγκης. Για το σκοπό αυτό διοργανώνεται ετησίως το γνωστό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που στόχο έχει την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων για την υποστήριξη και βοήθειά τους.

Τα έσοδα του μπαζάρ, είναι η κύρια πηγή χρηματοδότησης του CO.AS.IT.

Mε την υπόσχεση «μιας γιορτινής ατμόσφαιρας, που εισήγαγε την εταιρεία μας στον υπέροχο κόσμο της αλληλεγγύης, χωρίς όρια και διακρίσεις», πλήθος κόσμου που επισκέφθηκε την εκδήλωση είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ολόφρεσκες σαλάτες Bonduelle.

Το μπαζάρ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και Κυριακή 1 Δεκεμβρίου από τις 10:30 το πρωί, στο Ιταλικό Σχολείο Αθηνών, Μητσάκη 18, στα Πατήσια, κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού, στον Άγιο Ελευθέριο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.