Tροιζηνίας 6 κ Αργολίδος 145 64 Νεα Κηφισιά
2106254023

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΡΑΣΙΩΝ

 

Η Oenotrip και η Galitel σας παρουσιάζουν με ιδιαίτερη χαρά μια σειρά γαλλικών φυσικών κρασιών.

-Τι είναι αυτό;

Ο φυσικός οίνος ή το φυσικό κρασί είναι το αποτέλεσμα μιας φιλοσοφικής επιλογής που στοχεύει στην εξεύρεση της φυσικής έκφρασης του terroir¹.

Προέρχεται από σταφύλια που χρησιμοποιούνται στην βιολογική γεωργία, χωρίς ζιζανιοκτόνα, φυτοφάρμακα, λιπάσματα ή άλλα συνθετικά προϊόντα.
Η συγκομιδή γίνεται με το χέρι και κατά τη διάρκεια της οινοποίησης ο οινοποιός προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό τον χαρακτήρα του κρασιού.

Οι τεχνικές παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη βακτηριακή ζωή του κρασιού απαγορεύεται και οποιαδήποτε προσθήκη χημικών ουσιών, με εξαίρεση, εάν είναι απαραίτητο, θειώδη σε πολύ μικρές ποσότητες.

Η μέγιστη συνολική δόση, η οποία είναι ανεκτή σε SO² είναι 30mg/l για το κόκκινο, 40mg/l για το λευκό.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

¨Κάθε μέρα από τις 9:00 έως τις 17:00, ή μέσω τηλεφώνου, ταχυδρομείου, δωρεάν αποστολή στην Αθήνα για 50 ευρώ παραγγελίας.¨

¹ Με τη λέξη terroir χαρακτηρίζονται τα κρασιά τα οποία είναι ιδιαίτερα και μοναδικά.

 

Oenotrip et Galitel ont la joie de vous proposer une gamme de vin Français Naturels.

Qu’est ce que ce ?

Le vin naturel ou vin nature est le résultat d’un choix philosophique visant à retrouver l’expression naturelle du terroir. Il est issu de raisins travaillés en Agriculture Biologique, sans désherbants, pesticides, engrais ou autres produits de synthèse.
Les vendanges sont manuelles et lors de la vinification le vigneron s’efforce de garder le caractère vivant du vin. Les interventions techniques pouvant altérer la vie bactérienne du vin sont proscrites, ainsi que tout ajout de produit chimique, à l’exception, si besoin, de sulfites en très faible quantité.

Les doses maximales de SO² total tolérées sont de 30mg/l pour les rouges, 40mg/l pour les blancs.

Tous les jours de 9h a 17h, ou par téléphone, mail, livraison gratuite sur Athenes pour 50 euros de commande.

 

 

 

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close