ΒΙΠΑ - Κωνσταντινουπόλεως 441, Αχαρνές Τ.Κ 136 72, Αττική - Greece

ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΜΠΡΙ

Υλικά

• 2 φύλλα σφολιάτας
• 1 πράσινο μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες
• 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
• 1 κ.σ. βούτυρο
• 1/4 κ.γλ. κανέλα
• 150 γρ. τυρί μπρι
• 1 αυγό, χτυπημένο

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
2. Σε αλευρωμένο πάγκο απλώνουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια.
3. Στο κέντρο τοποθετούμε μία μέτρια φέτα τυρί μπρι και 3-4 φέτες μήλου.
4. Πασπαλίζουμε με άχνη και μαύρη ζάχαρη και διπλώνουμε τις τέσσερις άκρες της ζύμης προς το κέντρο, σαν να κλείνουμε ένα φάκελο.
5. Αλείφουμε τα ταρτάκια με το αυγό και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
6. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close